Relining avlopp

Relining avlopp

Har du fått sprickor i avloppsrören, är risken stor att de släpper igenom vatten vilket kan leda till kostsamma fuktskador om de inte åtgärdas. Detta behöver dock inte betyda att du ska göra ett omfattande stambyte. Det finns möjlighet att lägga in nya rör i dina gamla rör så att de blir täta igen och kan användas i ytterligare många år framöver. Vi hos S-pipe AB hjälper dig med relining av avlopp vilket innebär att vi lägger in rör i dina befintliga avloppssystem utan något ingrepp i bostaden. Du kan kontakta oss för mer information då dina avloppsrör läcker.

 

Så ser processen ut med oss på S-pipe

Innan vi kan påbörja rörläggning i dina avlopp behöver vi först granska avloppssystemet genom att föra ned en kamera i avloppet. Detta så att vi kan besiktiga avloppet och se om det finns ett behov av relining samt om skadornas omfattning tillåter för ett sådant ingrepp. Om förutsättningarna finns så kan vi sedan utföra en relining så att du får nya rör med en stark och slät yta. Genom att välja att genomföra en relining i Dalarna, slipper du att lägga pengar på ett kostsamt stambyte med tillhörande renovering av badrummet. Detta eftersom våra moderna metoder för avloppsrenovering varken skadar ytskikt eller tätskikt. 

Boka en kostnadsfri avloppsfilmning med S-pipe!

Har du fått sprickor eller skador på ditt avloppssystem kan du oftast åtgärda problemet med Relining i Dalarna. Boka ett kostnadsfritt hembesök med oss, så besiktar vi ditt avlopp genom avloppsfilmning och lämnar offert vid behov av åtgärd.