Förebygg stopp med en avloppsspolning i Dalarna

Att få stopp i avloppet kan ställa till med en hel del problem i vardagen då man kanske inte kan använda toaletten eller duschen. Genom att utföra en avloppsspolning i Dalarna i förebyggande syfte kan man hålla sina avloppsrör rena så att vattnet alltid flödar bra.

Att få stopp i avloppet kan vara mycket eländigt då det kan leda till att man inte kan använda toaletten eller duschen. Stopp i avlopp beror ofta på att det hamnat något i avloppssystemet som inte ska vara där. Det kan handla om bomullskuddar eller någon av barnens leksaker, men det kan också bero på att flera års användning har lett till att fett, hår och olja har byggt upp avlagringar inne i röret som gör att flödet under en tid varit dåligt och slutligen lett till stopp. Om du vill undvika eller åtgärda stopp i avloppet kan du kontakta oss på S-pipe för att utföra en avloppsspolning i Dalarna.

 

Undvik stopp med avloppsspolning i Dalarna

Om dina avloppsrör har ett dåligt flöde eller om du vet med dig att du ofta slänger ut matfett eller olja i slasken kommer du inom en snar framtid att få problem med avloppet. Då kan du välja att i förebyggande syfte anlita oss på S-pipe AB för en översyn av dina avloppsrör och även utföra en avloppsspolning i Dalarna. En avloppsspolning kommer att bidra till att fett och andra avlagringar spolas bort och att dina avloppsrör blir rena och släta så att du har maximalt flöde på ditt vatten. Dessutom bidrar en spolning av avloppet till att ditt avloppssystem håller längre.

 

Stopp i avlopp kan leda till skador på rören

Om man får stopp i avloppet kan det uppstå ett tryck som får gamla rör att spricka eller börja läcka i skarvarna. Då kan man, efter att vi har utfört en avloppsspolning i Dalarna, genomföra en renovering av avloppssystemet. Vi kan hjälpa dig att utföra en relining i Dalarna vilket innebär att vi för in ett foder i röret som sedan med hjälp av tryckluft formar ett nytt rör på insidan av det gamla avloppsröret. Detta gör att du få ett helslutet rör som har lika bra hållfasthet som originalrören men som också bidrar till att öka livslängden för ditt avloppssystem.

 

Hör av dig till oss för avloppsspolning i Dalarna!

Vi på S-pipe AB utför tjänster åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och industrier i Dalarna med omnejd. Vi kan hjälpa dig med din avloppsspolning eller relining i Dalarna till ett konkurrenskraftigt pris. Du är välkommen att kontakta oss för att erhålla en offert på din avloppsspolning i Dalarna. 

Boka en kostnadsfri avloppsfilmning med S-pipe!

Har du fått sprickor eller skador på ditt avloppssystem kan du oftast åtgärda problemet med Relining i Dalarna. Boka ett kostnadsfritt hembesök med oss, så besiktar vi ditt avlopp genom avloppsfilmning och lämnar offert vid behov av åtgärd.