Avloppsspolning

Avloppsspolning

Stopp i avloppet är något som alla kommer att råka ut för förr eller senare av olika orsaker. Att få stopp i avloppet påverkar hela ens vardag då man inte kan använda toaletten, duscha eller en diska. När du har fått stopp i ditt avlopp kan du kontakta oss på S-pipe AB som har spolbil i Dalarna. Då kan vi hjälpa er med en avloppsspolning i Dalarna så att era rör rensas från smuts, fett, hår och andra saker som hamnat i avloppet och bidrar till stoppet.

 

När du behöver avloppsspolning i Dalarna

Det är inte bara vid stopp som en avloppsspolning i Dalarna är effektivt utan en avloppsspolning kan också rensa rören så att du får ett bättre flöde i avloppssystemet. Många väljer också att utföra en avloppsspolning i förebyggande syfte, framför allt inom industrier, för att förhindra avbrott i verksamheten. Om dina avloppsrör är skadade kan vi också erbjuda dig relining i Dalarna vilket innebär att vi lägger in nya rör i era befintliga avloppsrör. Det innebär att ni får en ren och slät yta i rören med stor hållfasthet och en lång livslängd. 

Boka en kostnadsfri avloppsfilmning med S-pipe!

Har du fått sprickor eller skador på ditt avloppssystem kan du oftast åtgärda problemet med Relining i Dalarna. Boka ett kostnadsfritt hembesök med oss, så besiktar vi ditt avlopp genom avloppsfilmning och lämnar offert vid behov av åtgärd.