Kontakta oss för Relining i Dalarna

Kontakta oss för Relining i Dalarna

Har du dåligt flöde i avloppet eller är ditt avloppssystem i behov av en genomgående renovering är du välkommen att kontakta oss för rådgivning!

S-pipe AB är experter på relining i Dalarna. Med hjälp av ledande moderna metoder kan vi förlänga ert avloppssystems livslängd med många år till ett betydligt lägre pris än vad ett stambyte kostar. Samtidigt så slipper de boende flytta ut eller störas av damm och spring från hantverkare. Vi kan också bistå dig när du fått stopp i avloppet. Med hjälp av vår spolbil i Dalarna kan vi utföra avloppsspolningar ute hos våra kunder.

Du är välkommen att kontakta oss för att boka en tid för kostnadsfri besiktning av dina avloppsrör. Därefter kan vi ge dig rådgivning och prisuppgifter för hur du bäst får dina avloppsrör i perfekt skick.

Boka en kostnadsfri avloppsfilmning med S-pipe!

Har du fått sprickor eller skador på ditt avloppssystem kan du oftast åtgärda problemet med Relining i Dalarna. Boka ett kostnadsfritt hembesök med oss, så besiktar vi ditt avlopp genom avloppsfilmning och lämnar offert vid behov av åtgärd.

Recension från Högsta kreditvärdighet sedan 2017
Högsta kreditvärdighet sedan 2017
Recension från Medlem i Branschföreningen Relining i Fastigheter
Medlem i Branschföreningen Relining i Fastigheter
Recension från Auktoriserad Installatör Av Sacpipe Connection System
Auktoriserad Installatör Av Sacpipe Connection System