Välkommen till oss på S-pipe AB

Välkommen till oss på S-pipe AB

S-pipe AB hjälper fastighetsägare i Dalarna med effektiva lösningar för att renovera, spola eller rensa avloppssystem i Dalarna.

Auktoriserat företag med certifierad personal

Vi är ett auktoriserat företag som utför relining i Dalarna med säkra metoder. För dig som kund innebär det att du får avloppssystem med stor hållbarhet och lång livslängd. Vi är medlemmar i Branschföreningen för relining i Fastigheter så att du kan vara trygg i att vår personal utför arbetet enligt gällande branschregler. S-pipe AB har varit verksamma i branschen i över 15 år och har genom åren utfört relining och avloppsspolning i Dalarna åt många privatpersoner och fått mycket goda omdömen från våra kunder.


Boka en avloppsfilmning med S-pipe!

Om du har problem med ditt avlopp är du välkommen  att kontakta oss för mer information om våra tjänster. Vi har egen spolbil i Dalarna så att vi kan utföra avloppsspolning i samband med stopp eller då du har dåligt flöde. Boka ett kostnadsfritt hembesök så vi kan ge filma ditt avlopp och ge dig rådgivning för dina avloppsproblem.

Boka en kostnadsfri avloppsfilmning med S-pipe!

Har du fått sprickor eller skador på ditt avloppssystem kan du oftast åtgärda problemet med Relining i Dalarna. Boka ett kostnadsfritt hembesök med oss, så besiktar vi ditt avlopp genom avloppsfilmning och lämnar offert vid behov av åtgärd.

Boka en kostnadsfri avloppsfilmning med S-pipe!

Boka avloppsfilmning

Här hittar du oss på webben